BIJKOMENDE PLUSPUNTEN

1. VLOERVERWARMING
 
Het appartement beschikt over een systeem van vloerverwarming.
Dit systeem wordt in oktober ingeschakeld,en houdt tot ongeveer april het appartement op een gemiddelde temperatuur van 15 à 17 graden Celsius, ook bij vorst buiten. (soms meer)
De kostprijs van deze voorziening is in de huurprijs begrepen, wat huren in de winterperiode behoorlijk aantrekkelijk maakt, want enorme besparing op de verwarming en buitengewoon comfort..
Deze vloerverwarming heeft bovendien het voordeel dat er in het appartement nooit sprake van vocht kan zijn,noch wat het gebouw zelf,noch wat de bemeubeling en de uitrusting (o.a.beddegoed en salon enz..) betreft.
Muurconvectoren zorgen, indien nodig, voor bijkomende verwarming.

2. BERPERKTE BORG

Bij bepaalde verhuringen kan de borg aardig oplopen.
Bij dit appartement wordt de borg beperkt tot 150  euro maximum, met  terugbetalingsgarantie van het saldo binnen de 10 dagen na het einde van de verhuring.

3. GELIMITEERDE ONKOSTEN

In de huurprijs zijn alle onkosten begrepen, behalve de electriciteit (is niet vooraf te bepalen)
De huurder betaalt enkel de KWuur prijs ,aan de werkelijke faktuurkost.
De werkelijke gemiddelde electriciteitskost valt nog goed mee, in acht genomen het feit dat wanneer men thuis blijft, daar ook dient betaald te worden voor electriciteit, verwarming en water.
De vereffening van de electriciteit gebeurt als volgt: na het einde van de huurperiode wordt van de borg de electriciteitskost afgehouden, en het saldo wordt (zoals reeds gezegd) binnen de 10 dagen teruggestort. (in de practijk binnen de 3 à 4 dagen)

4. WATERVOORZIENING

Het gebeurt nog steeds dat op sommige plaatsen in het topseizoen problemen rijzen met de watervoorziening
In dit gebouw is zulks uitgesloten, vermits er zich onder de kelderverdieping een enorme watertank bevindt, die, in geval van problemen met de watervoorziening, de voorziening voor het gebouw op peil kan houden.

5. UITRUSTING -BEDDEGOED

Het appartement is volledig uitgerust. De huurder dient enkel te zorgen voor keuken-, en bedlinnen, persoonlijke kleren, toiletgerief, en verbuiks-onderhoudsproducten. (zie verder)
Het is zelfs zo dat er zowel dekens als dekbedden ter beschikking zijn. De huurder heeft dus de keuze.
Met hygiêne hoog in het vaandel zijn ook alle bedden voorzien van matrasbeschermers, die op zeer regelmatige basis door de verhuurder zelf gewassen en vervangen worden.
In de keuken is er een dispenser met, plastiek huishoudfolie, aluminium-folie, en keukenrol.

6. VERBRUIKSPRODUCTEN VOOR ONDERHOUD EN VAATWAS

Niettegenstaande de huurder voor deze producten dient in te staan, worden deze door de verhuurder ter beschikking gesteld. De huurder dient deze producten dus niet mee te brengen.
Er wordt enkel gevraagd om bij het leeggebruiken van een of andere bus, deze te vervangen. De producten voor de vaatwas worden altijd gratis door de eigenaar geleverd.

7. BEKLEDING TERRAS

Het terras is bekleed met een vol tapijt van kunstgras.
Kleinere kinderen kunnen dus confortabel op het terras spelen.

8. BIJKOMENDE SLAAPGELEGENHEID

Bovenop het dubbelbed en de twee eenpersoonsbedden, zijn er ook twee opvouwbare blokbedjes in mousse ter beschikking.
Die kunnen desgevallend  bijgeplaatst worden. (ook hiervoor is beddegoed voorzien)

9. NETHEID EN HYGIENE

Na elke verhuring wordt het appartement door de eigenaar gekontroleerd,zodat de volgende huurder de verzekering heeft dat alles bij zijn aankomst perfekt net en in orde is.

10. GARAGE

Ingevolge het feit dat het gemeentebestuur van Nieuwpoort sedert 2012 parkeergeld aanrekent in de hoofdstraten van Nieuwpoort-Bad, wordt er vanaf die datum, indien gewenst, een gesloten garage, ter beschikking van de huurders gesteld.
Deze is gesitueerd in hetzelfde gebouw en biedt dus zowel comfort als veiligheid.
De huurders hebben dus de keuze: ofwel het appartement huren zonder garage ofwel met garage. (aan zeer democratische prijs.)   (zie prijslijst)